“Gjurmë Shqiptare”: Kur lindi Tirana…?!
30/12/2017 21:01

Tirana sot e ftohtë për shkak të pallateve e betonit, fsheh nën vete gjurmë të një kohe të hershme. u shtrihej qendra e parë e lashtë? Kur ka lindur qendra e parë e vogël me emrin Tiranë? Çfarë fshehin dokumentat veneciane dhe gërmimet arkeologjike? Pse anashkalohen këto të dhena? Cilat janë qendrat që e rrethojnë? Ku shkojnë gjurmët e saj? Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.