“Gjurmë Shqiptare”: Arbëreshët e Zarës, gjaku ynë
02/12/2017 21:02

Si e kanë ruajtur arbëreshët e Kroacisë gjuhën, traditat, zakonet, këngët e mbartura brez pas brezi dhe historitë e jashtëzakonshme? Një histori shekullore që nis nga Liburnët e ruhet edhe sot brez pas brezi. Arbëreshët e Zarës, gjaku ynë... një dokumentar që nuk duhet humbur, nga gazetari Marin Mema. Ndiqni të plotë dokumentarin!