“Gjiras Style” në “E Diell”, 10 Shkurt 2019
10/02/2019 18:00

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla Rubrika- Argjira Spanca Argjira shpjegon sesi "duksat" ose "hoodies" mund të përdoren edhe ndryshe duke i prerë në mes në versionin "crop top". Në këtë mënyrë ajo krijon një veshje komplet të re. Ajo gjithashtu eksperimenton edhe me këmishën e Edi Manushit duke e prerë në fund dhe përdorur më pas, si version femëror.