Gjermania pret “peshqit e mëdhenj”
14/02/2018 15:12

Që prej të hënës Thorsten Frei, raportuesi për Shqipërinë në Komisionin Parlamentar për Çështjet e Jashtme dhe Europën në Bundestagun gjerman, zhvilloi takimet me qeverinë, opozitën dhe grupe të ndryshme interesi.