Gjeli “futbollist” ndjek topin sa herë ia pason
12/05/2019 21:16

Futbolli mbetet sporti më popullor në botë dhe në Shqipëri, si në nivel pjesëmarrësish, ashtu dhe në nivel ndjekësish. Nga fshati Rrenc i Shkodrës vjen një rast i veçantë, teksa pas futbollit duket se është i apasionuar edhe një shpend.