Gazetarja nuk e njihte, Kastriot Tusha kujton momentin e sikletshëm
05/04/2018 18:50

“Jo të gjithë duhet të më njohin mua, por kur mbulon një fushë të caktuar duhet të jesh e përgatitur. Të tjera përgjigje kisha në tru e të tjera gjëra thashë. Pati reagime të shumta nga ajo video dhe nuk ishte mirë për vajzën”, deklaroi Tusha.