Gara e çmendur “Air Guitar”/ Betejë në skenë, por pa kitarë
24/08/2019 17:20

20 aspirantë nga e gjithë bota, të zbukuruar, me makeup dhe me kostume të guximshme, po përballen në një betejë epike, me kitarë në skenë, por pa një instrument në dorë…