Fundjava jonë – Në Shtëpinë Tonë, 20 Shtator 2019, Pjesa 5
20/09/2019 15:00

Në rubrikën “Fundjava Jonë” do të mësoni për aktivitetet kulturore dhe sportive që do të zhvillohen çdo fundjavë në kryeqytetin shqiptar. Por jo vetëm, do të mësoni dhe disa prej programeve më të rëndësishme që do të transmetohen në ekranin e Top Channel.

Në Shtëpinë tonë/ Termoizolimi në shtëpitë tuaja
23/10 16:24
Në Shtëpinë Tonë/ Pesë artizanet më të famshëm të Beratit
23/10 16:11
Ftoi – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2019, Pjesa 1
23/10 15:04
Kryolan – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2019, Pjesa 2
23/10 15:03
Termoizolimi – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2019, Pjesa 3
23/10 15:02
Artizanët e Beratit – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2019, Pjesa 4
23/10 15:01
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 1
22/10 14:58
Camelot – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 2
22/10 14:58
I Ftuar VIP – Lajla Përnaska – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 3
22/10 14:57
Fëmijët në rrjetet sociale – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 4
22/10 14:57
Ulliri – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 1
21/10 15:02
Kafshët shtëpiake / Papagalli – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 2
21/10 15:01
Punime lëkure handmade – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 3
21/10 15:01
Punimet 3D Casting – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 4
21/10 15:00
Në Shtëpinë Tonë/ Arti në 3D
21/10 14:21
Xhensila Mullahi – Kampione Bodybuilding – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 4
18/10 14:59
Humbësi fitues – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 1
18/10 14:57
Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 2
18/10 14:57
Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 3
18/10 14:56
Në Shtëpinë Tonë/ Llojet e akneve dhe si mund t’i trajtojmë ato
17/10 16:42