Fundi i pushimeve/ Si të përballohet kthimi në shtëpi
27/08/2019 21:39

Të provosh pak trishtim pas përfundimit të pushimeve, është diçka normale, e rëndësishme është të mos humbasësh buzëqeshjen dhe ti rikthehesh jetës së përditshme me energji dhe humor të mirë.