Ftesë në 5, Seks përmes telefonit?! Senera & Zhaku: Nuk është tabu! 13 Shkurt 2020, Pjesa 2
13/02/2020 19:37

Tema: Nga bisedat “e zjarrta” telefonike me partnerin në sy të shoqërisë te rrëfimi për marrëdhënien e parë intime në familje… Çfarë konsiderohet sot tabu për Zhaklinën, Mozën, Senerën dhe Arbrin? Te ftuar: Mimoza Keta, Arbër Çepani, Zhaklin Lekatari, Senera Hoxha

Ftesë në 5, Deputetja bukuroshe Duda Balje, joshëse edhe në karantinë, 7 Prill 2020, Pjesa 1
07/04 20:55
Ftesë në 5, Erefili nga Fieri, “nxjerr” ëndrrën e rinisë, këndon karantinën! 7 Prill 2020, Pjesa 2
07/04 20:55
Ftesë në 5, Jehona Sopi: Pse u shkëputa nga muzika & pse vendosa të rikthehem, 7 Prill 2020, Pjesa 3
07/04 20:55
Ftesë në 5, Fjolla në karantinë, përkushtimi ndaj vajzave & gatimeve, 7 Prill 2020, Pjesa 4
07/04 20:54
Ftesë në 5, Rei Bezhani, një këngë falenderimi për mjekët shqiptarë, 7 Prill 2020, Pjesa 5
07/04 20:54
Ftesë në 5, Sarah & Ditea në kushte shtëpie, a ia dalin me sfidën virale? 7 Prill 2020, Pjesa 6
07/04 20:53
Deputetja seksi e Kosovës: Detyrat që i kam vënë burrit këto ditë!
07/04 20:47
Edhe sot në agjërim, por për kë lutet Duda Balje?
07/04 20:47
U zhduk nga muzika për disa vite, Jehona Sopi: Mendimi më i errët i asaj kohe!
07/04 20:47
Si e vizatojnë fëmijët nga Kukësi Koronavirusin?
07/04 20:46
Karantina më brumëra e Fjolla Morinës, ja sa kg ka shtuar!
07/04 20:45
Ftesë në 5, Karantina me humor e parodistëve të Vlorës: Do ia dalim, 6 Prill 2020, Pjesa 1
06/04 20:54
Ftesë në 5, Kastro Zizo pas “Karantinës” bën gati krevatin e bebit, 6 Prill 2020, Pjesa 2
06/04 20:54
Ftesë në 5, Koronavirus ndan motër e vëlla, Enea dhe Eni Cuko, 6 Prill 2020, Pjesa 3
06/04 20:53
Ftesë në 5, Lazarela dhe artistët e Korçës, humor dhe serenata në izolim, 6 Prill 2020, Pjesa 4
06/04 20:53
Ftesë në 5, Flaka Krelani nga shtëpia: Ky është mashkulli i zemrës time! 6 Prill 2020, Pjesa 5
06/04 20:52
Flaka Krelani me mesazh prekës: Kjo është lufta e dytë që po jetojmë!
06/04 20:45
Kush e paralajmëroi Kastro Zizon: Isha i përgatitur për Koronavirusin!
06/04 20:43
Si e kujtojnë parodistët e Vlorës të ndjerin Gëzim Kruja: Kur i venim në shtëpi…
06/04 20:42
Parodistët e Vlorës të frymëzuar nga Koronavirus, i thurin në moment vargje mjekëve!
06/04 20:41