Ftesë në 5, “Project 24″ sfidon Artes Ferrunin, 11 Shkurt 2019, Pjesa 1
11/02/2019 20:01

Tema: Më 24 prill Artes Ferruni bëri 24 vjeç dhe hapi në Youtube nje llogari që e quajti "Project24".Qëllimi i saj eshtë që brenda vitit të bënte 24 gjëra që nuk i ka bërë kurrë më parë, duke dale keshtu nga zona e saj e konfortit. Te ftuar: Artes Ferruni

Ftesë në 5, Darlin Dimo, 8 vjeçarja që mban disa kurora bukurie, 22 Shkurt 2019, Pjesa 1
22/02 19:07
Ftesë në 5, Loreta Berhami sjell në shqip përrallën “ Tre ujqërit e vegjël”, 22 Shkurt 2019, Pjesa 2
22/02 19:07
Ftesë në 5, “Vetëm asaj” bën bashkë tre shokët Anxhelon, Ergysin dhe Florin, 22 Shkurt 2019, Pjesa 3
22/02 19:07
Ftesë në 5, Karl Lagerfeld, macja trashëgon pasurinë prej 200 milionë $, 21 Shkurt 2019, Pjesa 1
21/02 18:49
Ftesë në 5, Çmenduria që Stela & Anxhelina do bënin për kafshët e tyre, 21 Shkurt 2019, Pjesa 2
21/02 18:49
Ftesë në 5, Ylber Përnaska nga atelia e modës drejt elektronikës, 21 Shkurt 2019, Pjesa 3
21/02 18:49
Ftesë në 5, Eliza Hoxha rikthehet si muzikante dhe si kuratore, 20 Shkurt 2019, Pjesa 1
20/02 19:55
Ftesë në 5, Megi Doci, golëshënuesja më e mirë në botë për vitin 2018, 20 Shkurt 2019, Pjesa 2
20/02 19:55
Ftesë në 5, Briseida Gjoza: “Të udhëtosh vetëm, një investim për veten”, 20 Shkurt 2019, Pjesa 3
20/02 19:55
Këngëtarja e njohur zbulon pengun më të madh në jetë. Ja sa kohë iu desh për ta kuptuar
20/02 19:43
Këngëtarja Eliza Hoxha tregon si e paragjykuan: Mu desh shumë kohë t’i bindja që…
20/02 19:39
Ftesë në 5, Francezët jo më “mami’ dhe “babi” por “prind 1”,“prind 2”, 19 Shkurt 2019, Pjesa 1
19/02 18:10
Ftesë në 5, Elton Ilirjani LGBTI: Kundër adoptimit të fëmijëve nga gay-t, 19 Shkurt 2019, Pjesa 2
19/02 18:09
Ftesë në 5, Francezët jo më “mami’ dhe “babi” por “prind 1”,“prind 2”, 19 Shkurt 2019, Pjesa 3
19/02 18:08
Ftesë në 5, Blerina Matraku, nga stjuardesë në këngëtare, 18 Shkurt 2019, Pjesa 1
18/02 19:48
Ftesë në 5, Grafisti, Alvi Delvina “sjell” në Shqipëri Donald Trump, 18 Shkurt 2019, Pjesa 2
18/02 19:47
Ftesë në 5, Gjergj Kaçinari, prezanton projektin e ri muzikor, 18 Shkurt 2019, Pjesa 3
18/02 19:47
Ftesë në 5, Kaltrina Mikushnica në muajin e 9-të të shtatzënisë, 15 Shkurt 2019, Pjesa 1
15/02 18:17
Ftesë në 5, Ana & Arta Kabashi, dy motra të pandashme edhe përtej muzikës, 15 Shkurt 2019, Pjesa 2
15/02 18:17
Ftesë në 5, One Beat Balkan, serbja që këndon “Baresha”, 15 Shkurt 2019, Pjesa 3
15/02 18:17