Ftesë në 5, Përlotet Sabri Fejzullahu: Karantina ime e ‘dhimbshme’ pa gruan, 8 Prill 2020, Pjesa 1
09/04/2020 09:08

Tema: Karantina e ndahu nga bashkeshortja, artistri i njohur Sabri Fejzullahu tregon se si ka qene kjo periudhe prane mbesave dhe nipit te tij. Te ftuar: Sabri Fejzullahu