Ftese ne 5, Angazhimi i vajzave, përkujdesi cilësor ndaj vetes, 10 Tetor 2018, Pjesa 3
11/10/2018 12:33

Tema: Përkujdesja që duhet të kemi për fytyrën çdo natë para se të flemë gjumë. Kujdesi ndaj higjenës së dhëmbëve. Dëmtimet që sjell kequshyerja tek dhëmbët dhe tek lëkura jonë. Te ftuar: Lida Hoxha, Alba Gjata, Dea Mishel Hoxha, Anxhelina Kotorri

Ftesë në 5, Karl Lagerfeld, macja trashëgon pasurinë prej 200 milionë $, 21 Shkurt 2019, Pjesa 1
21/02 18:49
Ftesë në 5, Çmenduria që Stela & Anxhelina do bënin për kafshët e tyre, 21 Shkurt 2019, Pjesa 2
21/02 18:49
Ftesë në 5, Ylber Përnaska nga atelia e modës drejt elektronikës, 21 Shkurt 2019, Pjesa 3
21/02 18:49
Ftesë në 5, Eliza Hoxha rikthehet si muzikante dhe si kuratore, 20 Shkurt 2019, Pjesa 1
20/02 19:55
Ftesë në 5, Megi Doci, golëshënuesja më e mirë në botë për vitin 2018, 20 Shkurt 2019, Pjesa 2
20/02 19:55
Ftesë në 5, Briseida Gjoza: “Të udhëtosh vetëm, një investim për veten”, 20 Shkurt 2019, Pjesa 3
20/02 19:55
Këngëtarja e njohur zbulon pengun më të madh në jetë. Ja sa kohë iu desh për ta kuptuar
20/02 19:43
Këngëtarja Eliza Hoxha tregon si e paragjykuan: Mu desh shumë kohë t’i bindja që…
20/02 19:39
Ftesë në 5, Francezët jo më “mami’ dhe “babi” por “prind 1”,“prind 2”, 19 Shkurt 2019, Pjesa 1
19/02 18:10
Ftesë në 5, Elton Ilirjani LGBTI: Kundër adoptimit të fëmijëve nga gay-t, 19 Shkurt 2019, Pjesa 2
19/02 18:09
Ftesë në 5, Francezët jo më “mami’ dhe “babi” por “prind 1”,“prind 2”, 19 Shkurt 2019, Pjesa 3
19/02 18:08
Ftesë në 5, Blerina Matraku, nga stjuardesë në këngëtare, 18 Shkurt 2019, Pjesa 1
18/02 19:48
Ftesë në 5, Grafisti, Alvi Delvina “sjell” në Shqipëri Donald Trump, 18 Shkurt 2019, Pjesa 2
18/02 19:47
Ftesë në 5, Gjergj Kaçinari, prezanton projektin e ri muzikor, 18 Shkurt 2019, Pjesa 3
18/02 19:47
Ftesë në 5, Kaltrina Mikushnica në muajin e 9-të të shtatzënisë, 15 Shkurt 2019, Pjesa 1
15/02 18:17
Ftesë në 5, Ana & Arta Kabashi, dy motra të pandashme edhe përtej muzikës, 15 Shkurt 2019, Pjesa 2
15/02 18:17
Ftesë në 5, One Beat Balkan, serbja që këndon “Baresha”, 15 Shkurt 2019, Pjesa 3
15/02 18:17
Moderatorja e njohur zbulon për “Ftesë në Pesë” emrin e vajzës që pret të sjellë në jetë
15/02 17:41
Ftesë në 5, Vitmar Basha & Marsela Çibukaj tregojnë si lindi dashuria tyre, 14 Shkurt 2019, Pjesa 1
14/02 18:30
Ftesë në 5, Vitmar Basha & Marsela Çibukaj tregojnë si lindi dashuria tyre, 14 Shkurt 2019, Pjesa 2
14/02 18:30