Fshatrat e Shqipërisë/ Razma, mrekullia e alpeve
25/02/2019 18:00

Mes bjeshkëve te bekuara dhe kullotave alpine, ky fshat vetem 40 km larg qytetit të Shkodrës të dhuron ndjesinë e lirisë. Rrëzë malit të Veleçikut 1724 m mbi nivelin e detit, Razma me klimën e saj të  mrekullueshme, oksigjenin dhe diellin aq pranë, është një pikturë që të magjeps.

Fshatrat e Shqipërisë – Në sokakët e Dhoksatit të Lunxhërisë
23/06 20:00
Fshatrat e Shqipërisë – Në Lin të Pogradecit, fshati që të ndal sapo e sheh
16/06 18:42
Fshatrat e Shqipërisë – Në Zvërnec të Vlorës, aty ku historitë vijnë erë det
09/06 20:00
Fshatrat e Shqipërisë – Befasi njerëzore në Kryezi të Pukës
02/06 17:32
Fshatrat e Shqipërisë – Radomira rrëzë Korabit, fshati që të mirëpret në shtëpi
26/05 16:41
Fshatrat e Shqipërisë/Ishull-Lezhë, atraksioni turistik mes sekreteve historike
19/05 19:01
Fshatrat e Shqipërisë – Seferani i Belshit, kryeqyteti i natyrës
12/05 18:10
Fshatrat e Shqipërisë – Fshati Shetaj i Durrësit, aty ku preket historia
05/05 14:40
Fshatrat e Shqipërisë – Qelëza e Pukës dhe e kuvendeve shtetformuese shqiptare
28/04 13:59
Fshatrat e Shqipërisë ⁃ A vemi në Boboshticë?
21/04 18:28
Fshatrat e Shqipërisë – Krutja e Lushnjes, fshati i traditës së bujqësisë
07/04 20:00
Fshatrat e Shqipërisë – Njihuni me Prezën, Qyteti Feniks
01/04 18:03
Fshatrat e Shqipërisë/ Zhvillimi i Roshnikut, mes bujtinës dhe traditës
25/03 17:26
Fshatrat e Shqipërisë – “Maleshova, bukuria mistike Shqiptare”
18/03 20:10
Fshatrat e Shqipërisë- Peshtani, mes turizmit malor dhe historik
04/03 18:00
Fshatrat e Shqipërisë/ Razma, mrekullia e alpeve
25/02 18:00
Fshatrat e Shqipërisë – Gjinari, perla e Elbasanit,18 Shkurt 2019
18/02 18:00
Fshatrat e Shqipërisë/ Agroturizmi i Fishtës – 11 Shkurt 2019
11/02 18:00
Fshatrat e Shqipërisë/ Sot, ora 18:00 në kanalin e Youtube, në Top Channel
11/02 13:16
Fshatrat e Shqipërisë/ Kanina, ballkoni i Vlorës – 3 Shkurt 2019
03/02 18:00