Fshati pa ujë në Fier; Banorët: Të persekutuar, edhe sot si në komunizëm
27/06/2018 12:56

Shtyllasi është një fshat i Fierit ku regjimi komunist internonte njerëz. Sot banoret thonë se nuk ndihen shumë më ndryshe nga dikur, pasi tani persekutohen në kushte te tjera, pa ujë dhe kushte minimale jetese.

Rreziku i ndërhyrjeve estetike. Mjekët dermatologë: Shqiptarët, të ekspozuar nga sëmundjet
18/09 20:19
Në radhë për te mjeku. Të moshuarit dalin që në 4 të mëngjesit
17/09 20:37
Mbyllet shkolla në Fier, protestojnë prindërit
17/09 12:42
Pa Koment – Mbyllet tregu i kafshëve në Cërrik
17/09 12:15
Raundi i dytë për universitetet. Për një degë më të mirë, çregjistrohen nga raundi i parë
16/09 20:03
“Zhurmë, zhurmë… shumë zhurmë”. Qytetarët: Këtu nuk jetohet më
16/09 17:33
Azilantët e dëbuar. Familja Toçilla nga Franca përfundon në spital
16/09 17:24
Kazinotë “pushtojnë” Korçën, frekuentues edhe adoleshentët
16/09 16:40
Bulqizë, mësuesit rikonstruktojnë 3 shkolla
16/09 16:22
Shkollat pa higjienë, inspektimi nis të hënën. Po u shfaqën probleme, mbyllje e pjesshme
16/09 16:09
“Isa Boletini”, jo më me dy turne. Shkolla në Kodër-Kamëz do të ketë 17 klasa të reja
16/09 16:01
Gjirokastër, festa e qifqive kremtohet krahas artit të rrugës
16/09 14:52
Panairi i Roshnikut, prezantohen prodhimet e zonës
15/09 13:52
Në Byshek të Elbasanit, zona turistike po pastrohet
15/09 12:41
Kazino dhe papunësi në Elbasan
15/09 12:15
“Babë Dudë Karbunara”, shkolla e rrënuar
13/09 12:27
Përgatitjet për shkollë. Në Shupenzë bëjnë gati shkollat
13/09 12:20
Ilaçet, reagon Fondi: Ja pse përjashtohen disa pacientë
12/09 17:08
4 ditë para hapjes së shkollave, librat shkollorë me mungesa
11/09 16:16
Gruda, fshati pa ujë
10/09 12:45