Fshati i jetëgjatëve; Rekordi në Sardenja, arrin 110 vjeç
08/02/2018 10:07

Antonio Todde ishte njeriu i parë në botë që u dokumentua se jetoi deri në 110, dhe ai banonte në Tiana, një fshat në ishullin italian të Sardenjës.