Forca e ligjit u zbut në Nikël; Bami dhe Haka u ndaluan në mëngjes, u liruan në darkë
13/09/2018 19:44

Një ditë më parë policia me forca të shtuara rrethoi fshatin Nikel e shoqëroi 11 persona mes të cilëve edhe Durim Bami dhe Flamur Haka. Policia njoftoi se operacioni u zhvillua si pjesë e aksionit forca e ligjit dhe se ishte punuar disa muaj për të mbledhur faktet, por në mbrëmje në qeli mbetën vetëm 5 persona ndërsa Bami dhe Haka u liruan.