Fino ankohet në CAS. Konteston votimin në zgjedhjet për kreun e FSHF-së
13/03/2018 15:50

Beteja e zgjedhjeve për kreun e FSHF edhe pse e mbyllur per komunitetin sportiv vendas, UEFA-n dhe FIFA-n, nuk ka mbaruar ende për kandidatin Bashkim Fino, i cili i humbi këto zgjedhje pas balotazhit përballë Presidentit Armand Duka.