Filmi shqiptar, kineastët: Në Shqipëri, investim për Kulturën
09/01/2018 15:49

Industria e filmit në të gjithë botën konsiderohet si ndër më fitimprurëset, por në Shqipëri ende shihet si investim në Kulturë dhe jo në industri.