Fiks Fare, Uji pijshëm i boteve i rrezikshëm për konsumatorin, 3 Shtator 2019, Pjesa 2
03/09/2019 21:01
Fiks Fare/ 77 vjetori i Konferencës së Pezës, komunistët: Harruan Enver Hoxhën
16/09 21:30
Fiks Fare, Viti i ri shkollor, librat me çmime të ” kripura”, 16 Shtator 2019, Pjesa 1
16/09 21:02
Fiks Fare, Përrenjas, 70 maturantë ngelen pa universitet, 16 Shtator 2019, Pjesa 2
16/09 21:01
Fiks Fare, Balliu: Të shpërndahet Budenstagu nëse voton PRO Shqipërisë, 16 Shtator 2019, Pjesa 3
16/09 21:00
Fiks Fare/ Kishte mesatare 9.97 dhe ngelet pa shkollë, mësuesja gaboi
16/09 20:45
Fiks Fare/ DAR Korçë: Raundi i parë iku, shpresojmë të rregullohet gabimi në sistem
16/09 20:45
Fiks Fare/ Rriten çmimet e librave, prindërit në hall
16/09 20:30
Fiks Fare, QSUT nuk ka mjekim për hepatitin B, 13 Shtator 2019, Pjesa 2
13/09 21:02
Fiks Fare, Politikanët po na pasurojnë edhe gjuhën, 13 Shtator 2019, Pjesa 3
13/09 21:01
Fiks Fare/ QSUT: Ilaçi në mungesë , pacientët të blejnë tjetrin 150 mijë lekë
13/09 20:30
Fiks Fare/ Qytetari: Nuk kam mjekim për hepatitin B , zëvendësuesin 150 mijë lekë nuk e blej dot!
13/09 20:30
Fiks Fare/ Fshati vuan prej vitesh për ujë, vizita e kryeministrit “hapi” kanalin vaditës
13/09 20:30
Fiks Fare/ “Gju më gju me populli”. Investimet në Shishtavec , rrugët u prishën pa u ndërtuar ende
13/09 20:30
Fiks Fare/ Politikanët po na pasurojnë edhe gjuhën
13/09 20:30
Fiks Fare, Hajdari/Ata që e baltosën në të gjallë, sot i bëjnë homazhe , 12 Shtator 2019, Pjesa 1
12/09 21:08
Fiks Fare, Policia gjobit hajdutin, lekët ia kërkon pronarit të motorit, 12 Shtator 2019, Pjesa 2
12/09 21:08
Fiks Fare,Gjyq për një makinë b..shtrembër, 12 Shtator 2019, Pjesa 3
12/09 21:08
Policia:Zoti të ndihmoftë!
12/09 21:06
Qytetari: Më vodhën motorin, komisioni më gjobiti mua 150 mijë lekë
12/09 21:05
“Dehet” Meta: Edi është kryesori për mua!
12/09 20:49