Fiks Fare/ Të sëmurën në gjendje të rëndë nuk e shtrojnë në spital
30/03/2020 20:30

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Kalin ia zë korenti, ndërhyn Fiksi i blejnë një të ri, 22 Maj 2020, Pjesa 1
22/05 21:02
Fiks Fare, “Kulla e Sahatit’ në Berat pa sahat, 22 Maj 2020, Pjesa 2
22/05 21:01
Fiks Fare, Kryemadhi e ‘varur’ nga filxhani, 22 Maj 2020, Pjesa 3
22/05 21:00
Fiks Fare/ “Kulla e Sahatit’ në Berat pa sahat
22/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Kryemadhi e ‘varur’ nga filxhani
22/05 20:30
Fiks Fare/ Kalin ia zë korenti, ndërhyn Fiksi i blejnë një të ri
22/05 20:30
Fiks Fare, Nuk i jepnin statusin e naftëtarit, Fiksi i zgjidh problemin, 21 Maj 2020, Pjesa 1
21/05 21:02
Fiks Fare, Korçë/ 8 vjeçari mbytet në basen, bashkia nuk mban përgjegjësi ,21 Maj 2020, Pjesa 2
21/05 21:01
Fiks Fare, Imami: Banjot e Teatrit Kombëtar i ndanim me minjtë, 21 Maj 2020, Pjesa 3
21/05 21:00
Fiks Fare/ Korçë/ 8 vjeçari mbytet në basenin e Parkut Japonez, bashkia nuk mban përgjegjësi
21/05 20:30
Fisk Fare/ Monitorime/Imami: Banjot e Teatrit Kombëtar i ndanim me minjtë
21/05 20:30
Fiks Fare/ Nuk i jepnin statusin e naftëtarit, Fiksi i zgjidh problemin
21/05 20:30
Fiks Fare, Politikanët ‘barkmëdhenj’ të dalin në pension! 20 Maj 2020, Pjesa 1
20/05 21:02
Fiks Fare,118 punojës humbasin pagën e luftës, ekonomisti aplikon jashtë afateve,20 Maj 2020,Pjesa 2
20/05 21:01
Fiks Fare, Eni Vasili bën “çorbë” emrat e ministreve, 20 Maj 2020, Pjesa 3
20/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Eni Vasili bën “çorbë” emrat e ministreve
20/05 20:30
Fiks Fare/ Fiksi u siguron telefonat dy jetimëve për mësimet online
20/05 20:30
Fiks Fare/ 118 punojës humbasin pagën e luftës, ekonomisti aplikon jashtë afateve
20/05 20:30
Fiks Fare/ Politikanët ‘barkmëdhenj’ të dalin në pension!
20/05 20:30
Fiks Fare, Masë për punonjësen e gjendjes civile që sorollaste qytetaren, 19 Maj 2020, Pjesa 1
19/05 21:02