Fiks Fare, Skandal/ Ilaçet shiten online pa recetw nga mjeku, 15 Tetor 2019, Pjesa 2
15/10/2019 21:01
Fiks Fare, Basha: Korrupsioni bashkëudhëtari ynë, 14 Nëntor 2019, Pjesa 1
14/11 21:02
Fiks Fare, 5 vjet hetime për një aksident, prokuroria nuk gjen dot një zetor, 14 Nëntor 2019, Pjesa 2
14/11 21:01
Fiks Fare, Klevis Balliu: Këta do shkojnë në kokërr të burgut, 14 Nëntor 2019, Pjesa 3
14/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Klevis Balliu: Këta do shkojnë në kokërr të burgut
14/11 20:38
Fiks Fare/ Prokuroria: Nuk kemi zetor të kqyrim vendngjarjen
14/11 20:38
Fiks Fare/ Prokuroria e policia manipulojnë provat
14/11 20:35
Fiks Fare/ Bashkëshortja e viktimës: Nga viktimë bashkëshortin ma nxorën fajtor
14/11 20:31
Fiks Fare, Rakicka, fshati me katër fëmijë dhe pak pleq, 13 Nëntor 2019, Pjesa 1
13/11 21:02
Fiks Fare, Komisariatit të policisë së Divjakës i del pronari, shteti e sorollat, 13 Nëntor 2019, Pjesa 2
13/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Fevziu i harron emrin ministrit të brendshëm, 13 Nëntor 2019, Pjesa 3
13/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Fevziu i harron emrin ministrit të brendshëm
13/11 20:41
Fiks Fare/ Gabimet e VKM-ve korigjohen me VKM
13/11 20:38
Fiks Fare/ Bashkia e Divjakës: VKM-ja ka gabime
13/11 20:37
Fiks Fare/ Rakicka, fshati i braktisur, kopështi me 4 fëmijë
13/11 20:26
Fiks Fare/ Evropa dhe SHBA na përgëzuan, po populli? Ndiqni Fonin
13/11 20:26
Fiks Fare, PD e shpall të pajetë, protestuesi mjekohet në Spitalin Ushtarak, 12 Nëntor 2019, Pjesa 1
12/11 21:02
Fiks Fare/ Vendimi për dy anëtarët e Kushtetueses, mazhoranca në hall
12/11 21:02
Fiks Fare, “Përgjaken” rrugët e Shqipërisë, BE: Faji i rrugëve, ndërhyni!, 12 Nëntor 2019, Pjesa 2
12/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Lefter Maliqi:- Socialistët do t’i kthej demokratë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 3
12/11 21:00
Fiks Fare/ Eksperti: Lungomare e rrezikshme,burim aksidenti
12/11 20:39