Fiks Fare, Nostalgjikët e diktaturës festojnë ditëlindjen e Enver Hoxhës, 16 Tetor 2019, Pjesa 1
16/10/2019 21:02
Fiks Fare, Ndërkombëtarët komplot kundër Presidentit, 19 Nëntor 2019, Pjesa 1
19/11 21:02
Fiks Fare, Korçë/Tërmeti i shembi shtëpinë, bashkia i falsifikon procesverbalin, 19 Nëntor 2019, Pjesa 2
19/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Basha tund domadet në takim me fermerët, 19 Nëntor 2019, Pjesa 3
19/11 21:00
Fiks Fare/ Qytetari: Jetojmë në çadër, më hoqën emrin nga listat e emergjencës
19/11 20:30
Fiks Fare/ Administratori: Refuzimin e qytetarit e firmosi firma që duhet t’i ndërtonte shtëpinë
19/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Basha tund domadet në takim me fermerët
19/11 20:30
Fiks Fare/ Meta: Ndërkombëtarët vagabondë bëjnë komplot kundër presidentit
19/11 20:30
Fiks Fare/ Bashkia: Sipas shkresave qytetari përfiton 3,5 milionë lekë, por ka refuzuar
19/11 20:30
Fiks Fare, Familja me 8 fëmijë mes mjerimit, vajza “luftë” me gangrenën, 18 Nëntor 2019, Pjesa 1
18/11 21:02
Fiks Fare, “Luftë” për shtëpinë dhe truallin e Vaçe Zelës, 18 Nëntor 2019, Pjesa 2
18/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Ngjela: Presidenti është i çmendur, 18 Nëntor 2019, Pjesa 3
18/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Ngjela: Presidenti është i çmendur
18/11 20:30
Fiks Fare/ Qytetari: Ish drejtori i Hipotekës mori 1 mln lekë ryshfet për të regjistruar pronën
18/11 20:30
Fiks Fare/ 21 vjet sorollatje për të regjistruar shtëpinë dhe pronën e Vaçe Zelës
18/11 20:30
Fiks Fare/ Pa shtëpi, me fëmijë të sëmurë, pa krevat,pa bukë…
18/11 20:30
Fiks Fare/ Kadastra dhe Prokuroria: Dokumentat janë false, dënuam kryeregjistruesin
18/11 20:30
Fiks Fare, E verbër, me nr e syzeve ”-16”, komisionet e lënë pa kemp, 15 Nëntor 2019, Pjesa 1
15/11 21:02
Fiks Fare, Kryeplak zgjidhet emigranti në Greqi, fshati: Nuk na pyetën, 15 Nëntor 2019, Pjesa 2
15/11 21:01
Fiks Fare, Meta: Kujt po i kërcet për fletoren e Dvoranit!, 15 Nëntor 2019, Pjesa 3
15/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Meta: Kujt po i kërcet për fletoren e Dvoranit!
15/11 20:30