Fiks Fare/ Monitorime/ Të gjitha viruset digjen me një gotë raki
26/02/2020 20:54

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Shqiptarët nuk i ndalon virusi për të bërë bamirësi, 9 Prill 2020, Pjesa 1
09/04 20:58
Fiks Fare, Fiton lejen “Covid 19”, Burgu i Rrogozhinës nuk zbaton VKM, 9 Prill 2020, Pjesa 2
09/04 20:58
Fiks Fare, 47% e grekëvë rrihen në karantinë, 9 Prill 2020, Pjesa 3
09/04 20:56
Fiks Fare/ ‘Harrohet’ në burg, institucionet nuk merren vesh me njëri-tjetrin
09/04 20:39
Fiks Fare/ Monitorime/ 47% e grekëvë rrihen në karantinë
09/04 20:36
Fiks Fare/ Covid 19/ Karantina po jep frytet, ulet numri i të prekurve 24 orët e fundit
09/04 20:34
Fiks Fare/Shqiptarët nuk i ndalon virusi për të bërë bamirësi. Ndihma për nënë e dhunuar me 3 fëmijë
09/04 20:33
Fiks Fare, Mbledh bidona në kohë virusi t’u sigurojë bukën tre fëmijëve, 8 Prill 2020, Pjesa 1
08/04 21:02
Fiks Fare, Pensionistët kërkojnë të paguajnë faturat, bashkia injoron, 8 Prill 2020, Pjesa 2
08/04 21:01
Fiks Fare, Spikeria “Meta iu kërkon shkodranëve të rrinë në Shqipëri”, 8 Prill 2020, Pjesa 3
08/04 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Spikeria “Meta iu kërkon shkodranëve të rrinë në Shqipëri”
08/04 20:34
Fiks Fare/ Durrës/ Pensionistët kërkojnë të paguajnë faturat, bashkia injoron urdhrin e qeverisë
08/04 20:32
Fiks Fare/ Kërkesa e veçantë e 85-vjeçares së karantinuar “S’kam si të derdh plehrat”
08/04 20:31
Fiks Fare/ Nëna e dhunuar jeton me 3 fëmijët në skamje “Mbledh bidona mes virusit t’u siguroj bukën”
08/04 20:30
Fiks Fare, 7 prilli sot. Ta kujtojmë apo ta harrojmë? 7 Prill 2020, Pjesa 1
07/04 21:38
Fiks Fare, Kavajë/ I bllokojnë patentën dhe lejen e qarkullimit, Fiksi zgjidh problemin, 7 Prill 2020, Pjesa 2
07/04 21:06
Fiks Fare, Fevziu: Shëndeti i Xhonson është përkeqësuar padashje, 7 Prill 2020, Pjesa 3
07/04 21:06
Fiks Fare/ 7 Prill/ Cilët janë heronj sot, Mujo Ulqinaku apo 30 mjekët që shkuan në Itali?
07/04 20:41
Fiks Fare/ U harruan nga shteti, Fiks Fare dhe disa juristë ndihmojnë familjet në nevojë
07/04 20:40
Fiks Fare/ Kavajë/ I bllokojnë patentën dhe lejen e qarkullimit, Fiksi zgjidh problemin
07/04 20:40