Fiks Fare/ Monitorime/ Rama të gjen punë në privat
13/01/2020 20:30

Kryeministri Rama të gjen punë menjëherë, mjafton të mos jetë ditë e shtunë dhe vëtëm në privat, jo në shtet.

Fiks Fare, Meta “i dorëzon” kredencialet ambasadores amerikane, 27 Janar 2020, Pjesa 1
27/01 21:02
Fiks Fare, Skandal në Kamëz/ Seks dhe drogë në derën e shkollës, 27 Janar 2020, Pjesa 2
27/01 21:01
Fiks Fare, Deputeti: “Arrestohet Koço Devolen në gjendje të dehur në timon”, 27 Janar 2020, Pjesa 3
27/01 21:00
Fiks Fare/ “Dorëzohet” Meta, SHBA partner strategjik i pazëvendësueshëm
27/01 20:30
Fiks Fare/ Prostituta mëson nxënësit e shkollës të bëjnë seks: Për dy orë i mësoj…
27/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Deputeti: “Arrestohet Koço Devolen në gjendje të dehur në timon”
27/01 20:30
Fiks Fare/ “Dua një respekt”, kodet për favore seksuale afër gjimnazeve në Kamëz
27/01 20:30
Fiks Fare, Tërmeti i la pa shtëpi, Fiksi iu ndryshon jetën, 24 Janar 2020, Pjesa 1
24/01 21:02
Fiks Fare, Shtohen me djalë, por nuk e regjistrojnë dot në gjendjen civile, 24 Janar 2020, Pjesa 2
24/01 21:01
Fiks Fare, Alibeaj: “Opozita u la Ramën shqiptarëve për eksperiment”, 24 Janar 2020, Pjesa 3
24/01 21:00
Fiks Fare/ Jetonte në çadër, pas trasmetimit në Fiks Fare familja Kurti me shtëpi të re
24/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj: “Opozita u la Ramën shqiptarëve për eksperiment”
24/01 20:30
Fiks Fare/ Vermoshi/ Fshati pa mjek, banorët marrin shërbimin mjeksor në Mal të Zi
24/01 20:30
Fiks Fare/ Shtohen me djalë, por nuk e regjistrojnë dot në gjendjen civile
24/01 20:30
Fiks Fare, Mori ryshfet, KLP, gjykata e dënoi, prokurori kërkon të pastrojë figurën, 23 Janar 2020, Pjesa 1
23/01 21:02
Fiks Fare, Dy vjet pa shtetësi dhe pasaportë, Fiksi u zgjidh problemin, 23 Janar 2020, Pjesa 2
23/01 21:01
Fiks Fare, Policia në hall, nuk ka drogë për të stërvitur qentë, 23 Janar 2020, Pjesa 3
23/01 21:00
Fiks Fare/ Dy vjet sorollatje për shtetësin dhe pasaportën, Fiksi zgjidh problemin për 2 ditë
23/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Policia në hall, nuk ka drogë për të stërvitur qentë
23/01 20:30
Fiks Fare, Dhuna në familje, njerku falenderon Fiksin “më shpëtuat fëmijët”, 22 Janar 2020, Pjesa 1
22/01 21:02