Fiks Fare/ Monitorime/ Rama: Më sillni Markun, Lala nuk fiket!
14/02/2020 20:30

Kryeministri Rama i kërkon Fevziut Mark Markun se Klodiana Lala nuk fiket.

Fiks Fare, BE hap dyert për Shqipërinë, kufinjtë të mbyllur, 27 Mars 2020, Pjesa 1
27/03 21:02
Fiks Fare, Klodian Allajbeu: Virusi si flakë, por jeta do vazhdojë, 27 Mars 2020, Pjesa 3
27/03 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Klodian Allajbeu: Virusi si flakë, por jeta do vazhdojë
27/03 20:30
Fiks Fare/ Karantina/ Pensionistët e vetmuar në nevojë, nuk ka kush t’u bëj pazaret
27/03 20:30
Fiks Fare/ Europa hapi dyert, por janë mbyllur kufijtë. Si do shkojmë andej?
27/03 20:30
Fiks Fare/ Djali: “Më ndihmoni për nënën e paralizuar, nuk kam as bukë për t’i dhënë”
27/03 20:30
Fiks Fare/ I burgosuri në Korçë: Kemi shenja të virusit, askush nuk interesohet për ne
27/03 20:30
Fiks Fare, Strehohet i paralizuari i braktisur falë Fiks Fare, 26 Mars 2020, Pjesa 1
26/03 21:02
Fiks Fare, Pensionistët pa pension, nuk shkojnë dot në bankë prej karantinës, 26 Mars 2020, Pjesa 2
26/03 21:01
Fiks Fare, Infektohet nga dashnorja me Covid 19, gruaja nuk di gjë! 26 Mars 2020, Pjesa 3
26/03 21:00
Fiks Fare/ Fiks Fare dhe Bashkia Kamëz strehojnë të paralizuarin e braktisur
26/03 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Infektohet nga dashnorja me Covid 19, gruaja nuk di gjë!
26/03 20:30
Fiks Fare/ Pensionistët pa pension, nuk shkojnë dot në bankë prej karantinës
26/03 20:30
Fiks Fare/ Koronavirusi/ Rrugët mbushen me maska dhe doreza, tani më shumë se kurrë duhet higjenë
26/03 20:30
Fiks Fare, Politikanët lanë politikën, japin këshilla mjeksore, 25 Mars 2020, Pjesa 1
25/03 21:02
Fiks Fare, Kamëz/ Skandal me të paralizuarin, braktiset nga gruaja dhe djali, 25 Mars 2020, Pjesa 2
25/03 21:01
Fiks Fare, Koronavirusi i imponon botës përshëndetjen indiane, 25 Mars 2020, Pjesa 3
25/03 21:00
Fiks Fare/ Ka shpresë…
25/03 20:30
Fiks Fare/ Kamëz/ Skandal me të paralizuarin, braktiset nga gruaja dhe djali në rrugë
25/03 20:30
Fiks Fare/ Të moshuarës nuk i heqin kateterin, s’ka specialist. Fiksi zgjidh problemin
25/03 20:30