Fiks Fare, Monitorime, 18 Qershor 2019, Pjesa 3
18/06/2019 21:00
Fiks Fare, PD e shpall të pajetë, protestuesi mjekohet në Spitalin Ushtarak, 12 Nëntor 2019, Pjesa 1
12/11 21:02
Fiks Fare/ Vendimi për dy anëtarët e Kushtetueses, mazhoranca në hall
12/11 21:02
Fiks Fare, “Përgjaken” rrugët e Shqipërisë, BE: Faji i rrugëve, ndërhyni!, 12 Nëntor 2019, Pjesa 2
12/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Lefter Maliqi:- Socialistët do t’i kthej demokratë, 12 Nëntor 2019, Pjesa 3
12/11 21:00
Fiks Fare/ Eksperti: Lungomare e rrezikshme,burim aksidenti
12/11 20:39
Fiks Fare/ Raporti i BE-së: Faji i rrugëve! Ne japim zgjidhje, ju ndërhyni!
12/11 20:38
Fiks Fare/ 1254 aksidente në 10 muaj
12/11 20:37
Fiks Fare/ Monitorime/ Lefter Maliqi:- Socialistët do t’i kthej demokratë
12/11 20:37
Fiks Fare, Jemi apo jo 100 vjet mbrapa botës? 11 Nëntor 2019, Pjesa 1
11/11 21:02
Fiks Fare, Zyrtarët e burgut, 2 mijë euro rryshfet për operacionin e të dënuarit, 11 Nëntor 2019, Pjesa 2
11/11 21:01
Fiks Fare, Gjikondi: KÇK është njësoj sikur të thuash puç puç, 11 Nëntor 2019, Pjesa 3
11/11 21:00
Fiks Fare/ Nëse bota do të përmbyset, në shqiptarët do jetojmë më shumë, meqë jemi 100 vite mbrapa..
11/11 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: Jemi 4 veta për operacionin, drejtori, shefi policisë dhe unë
11/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gjikondi: KÇK është njësoj sikur të thuash puç puç
11/11 20:30
Fiks Fare/ I burgosuri: Rrezikoj të paralizohem, mjekët e burgut më kërkojnë mijëra euro
11/11 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: “Për operacionin 2000 euro, 1500 euro shtrimi në spitalin e burgut”
11/11 20:30
Fiks Fare, 8 nëntori, lindja e partisë “mëmë”. Kush e kujton sot? 8 Nëntor 2019, Pjesa 1
08/11 21:02
Fiks Fare, Del në pension, i mbajnë lekët e lejes vjetore, 8 Nëntor 2019, Pjesa 2
08/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Bushati: Unë ju kam pritur gjithë jetën o Sonila, 8 Nëntor 2019, Pjesa 3
08/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Bushati: Unë ju kam pritur gjithë jetën o Sonila…
08/11 20:29