Fiks Fare, Merret në mbrojtje vajza e dhunuar. Daja dhe tezja kërkojnë ta strehojnë, 21 Janar 2020, Pjesa 2
21/01/2020 20:56

"Fiks fare" është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel. Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj. "Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske. "Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje. "Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Shqiptarët duan më shumë partinë se gruan, 14 Shkurt 2020, Pjesa 1
14/02 21:02
Fiks Fare, Tërmeti u prish shkollën, nxënësit mësojnë në lokal, 14 Shkurt 2020, Pjesa 2
14/02 21:01
Fiks Fare, Rama: Më sillni Markun, Lala nuk fiket! 14 Shkurt 2020, Pjesa 3
14/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Rama: Më sillni Markun, Lala nuk fiket!
14/02 20:30
Fiks Fare/ Shqiptarët duan më shumë partinë se gruan
14/02 20:30
Fiks Fare/ Tërmeti u prish shkollën/ Nxënësit zhvillojnë mësimin në lokal, kopështi ‘ajrosje’ në mal
14/02 20:30
Fiks Fare, Fermerët e luleshtrydheve: “Mundin na e merr uji”, 13 Shkurt 2020, Pjesa 1
13/02 21:02
Fiks Fare, Burgu i sigurisë së lartë në Peqin kthehet në “pikë bastesh”, 13 Shkurt 2020, Pjesa 2
13/02 21:01
Fiks Fare, Basha nuk njeh ministrat, 13 Shkurt 2020, Pjesa 3
13/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Basha nuk njeh ministrat
13/02 20:30
Fiks Fare/ Fermerët e luleshtrydheve: “Mundin e djersën tonë na e merr çdo vit uji”
13/02 20:30
Fiks Fare/ Shitësi i dyqanit: Hedh skedina vetëm për të burgosurit
13/02 20:30
Fiks Fare/ Burgu i sigurisë së lartë në Peqin kthehet në “pikë bastesh”
13/02 20:30
Fiks Fare, Përse Tirana u zgjodh kryeqytet? Tironsit: “Jemi më të mirët”… 12 Shkurt 2020, Pjesa 1
12/02 21:02
Fiks Fare, Gabimi ekspertëve pas tërmetit, lënë në qiell të hapur 73-vjeçaren, 12 Shkurt 2020, Pjesa 2
12/02 21:01
Fiks Fare, Rama: Po pe Tiranën, i ke parë të gjitha… 12 Shkurt 2020, Pjesa 3
12/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Rama: Po pe Tiranën, i ke parë të gjitha…
12/02 20:30
Fiks Fare/ Gabimet në vlerësimin e dëmeve të tërmetit lënë në qiell të hapur 73-vjeçaren
12/02 20:30
Fiks Fare/ Përse Tirana u zgjodh kryeqytet? Tironsit: “Jemi më të mirët”…
12/02 20:30
Fiks Fare, Tirana 100 vjet kryeqytet, ndryshimet përmes protestave, 11 Shkurt 2020, Pjesa 1
11/02 21:02