Fiks Fare/ Jetojmë me protesta, përgjime dhe më tej votime. Si t’ia vëmë emrin kësaj situate?
18/06/2019 20:56

Koha që po jetojmë me protesta, përgjime dhe më tej votime. Si t’ia vëmë emrin kësaj situate? Ndiqni Fonin!

Fiks Fare, Gjyqtarët që kalojnë vetingun fukarenj dhe borxhlinj, 21 Nëntor 2019, Pjesa 1
21/11 21:12
Fiks Fare, I falsifikojnë firmat për t’i marrë pronën, 21 Nëntor 2019, Pjesa 2
21/11 21:12
Fiks Fare, Ngjela: Bukë e djath pas 4 muajsh për 4 krerët, 21 Nëntor 2019, Pjesa 3
21/11 21:11
Fiks Fare/ Gjyqtarët që kalojnë vetingun, fukarenj e borxhlinj. Foni pyet qytëtarët!
21/11 21:11
Fiks Fare/ Familjarët: Na kanë falsifikuar firmat, na kanë lënë pa pronë
21/11 21:11
Fiks Fare/ Ndërtuesi: Më vjen keq, por kontratat i lidh vetëm me emrat që janë në tapi
21/11 21:11
Fiks Fare/ Prokuroia shmang hetimin “Deklaratat janë falsifikuar, por nuk ka shpërdorim detyre”
21/11 21:10
Fiks Fare/ Monitorime/ Ngjela: Bukë e djath pas 4 muajsh për 4 krerët
21/11 21:10
Fiks Fare, Gishti i Bochard-it që ndezi politikën shqiptare, 20 Nëntor 2019, Pjesa 1
20/11 21:02
Fiks Fare, Mashtrohet qytetari, i hipotekohet shtëpia në emër të komshiut, 20 Nëntor 2019, Pjesa 2
20/11 21:01
Fiks Fare, Manjani: Do ikim, nuk rrihem më me budallenjt!, 20 Nëntor 2019, Pjesa 3
20/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani: Do ikim, nuk rrihem më me budallenjt!
20/11 20:29
Fiks Fare/ Kadastra i hedh fajin Hipotekës, prona është e lirë
20/11 20:27
Fiks Fare/ Kërkon të regjistrojë shtëpinë, kadastra e “mashtron” se është në emër të komshiut
20/11 20:25
Fiks Fare, Ndërkombëtarët komplot kundër Presidentit, 19 Nëntor 2019, Pjesa 1
19/11 21:02
Fiks Fare, Korçë/Tërmeti i shembi shtëpinë, bashkia i falsifikon procesverbalin, 19 Nëntor 2019, Pjesa 2
19/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Basha tund domadet në takim me fermerët, 19 Nëntor 2019, Pjesa 3
19/11 21:00
Fiks Fare/ Qytetari: Jetojmë në çadër, më hoqën emrin nga listat e emergjencës
19/11 20:30
Fiks Fare/ Administratori: Refuzimin e qytetarit e firmosi firma që duhet t’i ndërtonte shtëpinë
19/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Basha tund domadet në takim me fermerët
19/11 20:30