Fiks Fare/ Dy vjet në pension, vjehrra firmos dhe vulos në emër të nuses
14/01/2020 09:33

Në zyrën postare Priskë, vjehrra punon në vend të nuses, firmos dhe vulos për të edhe pse ka dy vjet që ka dalë në pension. Kur doli në pension vendin e punës e trashëgoi nusja me dokumenta, por punën vazhdon e bënë ende vjehrra edhe pse e di shumë mirë që kjo gjë është e kundraligjshme.