Fiks Fare, Depoziton lekët në vitin 1997 në bankë, i merr pas 22 vjetësh, 23 Korrik 2019, Pjesa 2
23/07/2019 21:01
Murrizi: Ndërrimi i partive nga politikanët , quhet k… politik!
23/09 21:20
Shefi Komisariatit: Qytetari “dhunoi” 5 punonjësit e policisë!
23/09 21:09
Polici dhunues: Nuk është zëri im, nuk tregoj shokët
23/09 21:07
Fiks Fare, Policët dhunojnë dhe shajnë qytetarin: Të hamë të gjallë, 23 Shtator 2019, Pjesa 2
23/09 21:01
Fiks Fare, Murrizi: Ndërrimi i partive nga politikanët, quhet k… politik, 23 Shtator 2019, Pjesa 3
23/09 21:00
Ja si dhunohet qytetari nga policia e Pukës: Për Kishë të Laçit të ha të gjallë…
23/09 20:50
Parashikimi i Presidentit Meta:Tërmet apokaliptik
23/09 20:46
Paralajmëroi tërmetin, Meta kryesizmiologu i Shqipërisë
23/09 20:40
Fiks Fare, Drejtoresha dhunon mësuesen e lë dhe pa orë mësimi, 20 Shtator 2019, Pjesa 2
20/09 21:01
Fiks Fare, Ish prokurori-” Po e deshi atdheu, jam gati të hyj në politik”, 20 Shtator 2019, Pjesa 3
20/09 21:00
Fiks Fare/ Mësuesja: Drejtoresha ushtron bullizëm mbi mua, më la pa orë mësimi
20/09 20:30
Fiks Fare/ Ish prokurori: Po e deshi atdheu jam gati të hyj në politik
20/09 20:30
Çudira shqiptare/ I vjedhin të vetmen “pasuri”, pulën me 38 zogj
20/09 20:30
Fiks Fare/ ZVA Berat: Mësuesja e ka dosjen e plotë
20/09 20:30
Fiks Fare/ Drejtoresha: Nuk i bëj transparente dosjet
20/09 20:30
Fiks Fare, Dy qendra shëndetësore në Fier janë bërë vetë për “mjekim”, 19 Shtator 2019, Pjesa 1
19/09 21:02
Fiks Fare, Avokati bllokon vendimin për pallatin me dokumente false, 19 Shtator 2019, Pjesa 2
19/09 21:01
Fiks Fare, Deputeti kërkon përmirësimin e ligjit dhe “depozitat” e tij, 19 Shtator 2019, Pjesa 3
19/09 21:00
Fiks Fare/ Qytetarja: Pronën e jetimëve te mi e gëzojnë falsifikatorët
19/09 20:30
Fiks Fare/ Qendrat shëndetësore në Fier 50 vjet pa investime
19/09 20:30