Fiks Fare/ Banorët: Fshati nuk votoi, kryetarin e zgjodhi partia!
15/11/2019 20:30

Ish kryetari i fshatit Krenar Shehu tregon për Fiks Fare se në datën 5 nëntor në një lokalë janë mbedhur në mënyrë të fshahtë disa banorë të cilët kanë emëruar një kryetar të ri fshati. Ish kryetari shpjegon se për këto zgjedhje nuk kanë pasur informacion dhe nuk janë lajmëruar për këto votime siç e parashikon ligji i cili thotë se " Fshati drejtohet nga kryetari dhe kryesia e fshatit. Anëtarët e kryesisë së fshatit zgjidhen nga mbledhja e fshatit, ku marrin pjesë jo më pak se gjysma e banorëve me të drejtë vote." Kjo mbledhje nuk është mbajtuar asnjëherë sipas ish kryetarit. " Asnjehërë nuk janë mbledhur sikur gjysma e 500 banorëve që ka ky fshat" thotë ai. Gazetarët e Fiksit pyesin edhe banorët nëse janë në dijeni për votimin e kryetarit të ri, por banorët mohojnë të kenë dijeni e jo më të kenë votuar.

Fiks Fare, Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor? 31 Korrik 2020, Pjesa 1
31/07 21:03
Fiks Fare, Investigimet më të mira të këtij sezoni, 31 Korrik 2020, Pjesa 2
31/07 21:02
Fiks Fare, Monitorimet më pikantë, 31 Korrik 2020, Pjesa 3
31/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Monitorimet më pikantë
31/07 20:45
Fiks Fare/ Perlat e këtij sezoni parlamentar
31/07 20:30
Fiks Fare/ Mbyllet parlamenti, si do e shtyjmë verën pa humor?
31/07 20:30
Fiks Fare, Varfëri/ Të harruar për së gjalli! 30 Korrik 2020, Pjesa 1
30/07 21:03
Fiks Fare,OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin, 30 Korrik 2020, Pjesa 2
30/07 21:02
Fiks Fare, Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni, 30 Korrik 2020, Pjesa 3
30/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Kur mbërriti i ftuari përfundoi emisioni
30/07 21:00
Fiks Fare/ OPGJ-ja fyen qytetarin, nuk i mban denoncimin
30/07 20:45
Fiks Fare/ Varfëri/ Të harruar për së gjalli!
30/07 20:30
Fiks Fare, Pandemia bllokon dosjet për kemp, 29 Korrik 2020, Pjesa 1
29/07 21:03
Fiks Fare, Lushnje/Banorët shtrojnë rrugën, bashkia e prish, 29 Korrik 2020, Pjesa 2
29/07 21:02
Fiks Fare, Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon , 29 Korrik 2020, Pjesa 3
29/07 21:01
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj mendon se Sonila Meço e provokon
29/07 20:45
Fiks Fare/ Lushnje – Banorët shtrojnë rrugën me të ardhurat e tyre, bashkia e prish.
29/07 20:32
Fiks Fare/ Pandemia bllokon dosjet për kemp
29/07 20:30
Fiks Fare, Fshati më tre ura, pa rrugë të mjeteve motorrike, 28 Korrik 2020, Pjesa 1
28/07 21:03
Fiks Fare, Përmbarimi kërkon prishjen e një objekti, IMT shkon pa mjete, 28 Korrik 2020, Pjesa 2
28/07 21:02