Fiks Fare/ Avokati: “Ty të liroi prokurori, të ishe për policinë do të ishe në burg”
20/02/2020 20:30

Në takimin e dytë, avokati pranon se për ta liruar nga burgu qytetarin ka ndërhyrë prokurori. Ky i fundit ka urdhëruar që ai të hetohej në gjendje të lirë.

Fiks Fare, Lajmet e 1 Prillit, 1 Prill 2020, Pjesa 1
01/04 21:02
Fiks Fare, Rrezikon të mos bëjë dializën, shkak bllokimi i lëvizjes, 1 Prill 2020, Pjesa 2
01/04 21:01
Fiks Fare, Astrologia: Virusi erdhi dhe do iki sipas qefit të vet, 1 Prill 2020, Pjesa 3
01/04 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Astrologia: Virusi erdhi dhe do iki sipas qefit të vet
01/04 20:30
Fiks Fare/ Korona bashkon pozitën me opozitën
01/04 20:30
Fiks Fare/ Rrezikon të mos bëjë dializën, shkak bllokimi i lëvizjes së automjeteve
01/04 20:30
Fiks Fare, Korona ‘zhduk’ politikanët nga ekrani, 31 Mars 2020, Pjesa 1
31/03 21:02
Fiks Fare, 200 punëtorët e një fabrike ushqehen në rrugë, mes pluhurit… 31 Mars 2020, Pjesa 2
31/03 21:01
Fiks Fare, Ahmetaj, ministër i fatkeqësive apo i përballimit të tyre, 31 Mars 2020, Pjesa 3
31/03 21:00
Fiks Fare/ Korona/ 200 punëtorët e një fabrike ushqehen në rrugë, në mes të pluhurit…
31/03 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ahmetaj, ministër i fatkeqësive apo i përballimit të tyre
31/03 20:30
Fiks Fare/ Sa i ka marrë malli qytetarët për politikanët në karantinë?
31/03 20:30
Fiks Fare, 24 ora në karantin me gruan, qytetarët bekojnë Ramën, 30 Mars 2020, Pjesa 1
30/03 21:02
Fiks Fare, Të sëmurën në gjendje të rëndë nuk e shtrojnë në spital, 30 Mars 2020, Pjesa 2
30/03 21:01
Fiks Fare, Ylli Merja rekomandon ponçe për të luftuar koronën/ 30 Mars 2020, Pjesa 3
30/03 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Merja rekomandon ponçe për të luftuar koronën
30/03 20:30
Fiks Fare/ Të sëmurën në gjendje të rëndë nuk e shtrojnë në spital
30/03 20:30
Fiks Fare/ Do të heqë dhëmballën, policia nuk i jep leje
30/03 20:30
Fiks Fare/ Karantina/ Qytetarët bekojnë Ramën: Po njohim më mirë gratë!
30/03 20:30
Fiks Fare, BE hap dyert për Shqipërinë, kufinjtë të mbyllur, 27 Mars 2020, Pjesa 1
27/03 21:02