Fiks Fare/ Apeli i babait: Më vranë djalin dhe nipin, gjykata vendos vetëm 3 vite burg për autorin
15/07/2019 20:30
Fiks Fare, Pallati me dëmtime, firma fillon suvatimet për të mbuluar gjurmët, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 2
11/12 21:01
Fiks Fare, Berisha u këndon dashnoreve në modë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 3
11/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Berisha u këndon dashnoreve në modë
11/12 20:30
Fiks Fare/ Policia: Pallati i banueshëm, vetëm po lyhet
11/12 20:30
Fiks Fare/ Durrës, ashensori pallatit fillon nga kati i tretë! Pallati ndërtuar në ’75 nuk dëmtohet
11/12 20:30
Fiks Fare/ Drejtuesi teknik i pallatit: Objekti është i banueshëm, e ka kaluar ekspertizën
11/12 20:30
Fiks Fare/ Kryeinspektuesi i bashkisë: Pallati ka rrezik, do t’i vendosim shiritin
11/12 20:30
Fiks Fare, Presindeti parashikoi tërmetin apokaliptik, askush nuk e dëgjoi, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 1
10/12 21:02
Fiks Fare, Procedura fiktive për karburant, dieta dhe fatura hoteli, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 2
10/12 21:01
Fiks Fare, 3 ish zyrtarëve u ndalohet hyrja në SHBA, kanë shumë para, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 3
10/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ 3 ish zyrtarëve u ndalohet hyrja në SHBA, kanë shumë para
10/12 20:35
Fiks Fare/ Tendera fiktivë për të mos djegur fondin
10/12 20:34
Fiks Fare/ 4 dieta fiktive për çdo punonjës për të festuar Vitin e Ri
10/12 20:34
Fiks fare/ Shefja e financës: Fatura false hoteli për të mirën e punës
10/12 20:34
Fiks Fare/ Meta parashikoi tërmetin. Po ta kishim dëgjuar a do kishim më pak dëme? Ndiqni Palomën!
10/12 20:33
Fiks Fare/ Skandali në ISHPSHSH, shoferi i kryeinspektorit jep urdhër për naftë
10/12 20:33
Fiks Fare, Populli i voton, partitë e harrojnë, 9 Dhjetor 2019, Pjesa 1
09/12 21:02
Fiks Fare, Vdekja e kryekomisarit në Kavalishencën e Ministrisë së Brendshme,9 Dhjetor 2019, Pjesa 2
09/12 21:01
Fiks Fare, Arta Marku iu jep siguri prokurorëve për kryeprokurorin, 9 Dhjetor 2019, Pjesa 3
09/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Arta Marku iu jep siguri prokurorëve për kryeprokurorin
09/12 20:30