Fiks Fare, 10 Qershor 2019, Pjesa 2
10/06/2019 21:01
Fiks Fare, Përgjime e protesta, po a ju shkon mëndja për seks?, 20 Qershor 2019, Pjesa 1
20/06 21:02
Fiks Fare, Rryshfet punonjësve të AKU për therjen & shitjen e mishit, 20 Qershor 2019, Pjesa 2
20/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime, 20 Qershor 2019, Pjesa 3
20/06 21:00
Siguria ushqimore/ Ryshfet punonjësve të AKU–së të mbyllin sytë për therjen dhe shitjen e mishit në rrugë
20/06 21:00
Paloma pyet qytetarët: Situatë e ngarkuar me përgjime, votime, protesta, po a ju shkon mendja për seks?
20/06 21:00
Fiks Fare, Basha nis betejën: “E duam Shqipërinë si gjithë Evropa”, 19 Qershor 2019, Pjesa 1
19/06 21:02
Fiks Fare, Mjekët s`ndërhyjnë, qytetarja i fajëson për humbjen e burrit, 19 Qershor 2019, Pjesa 2
19/06 21:01
Fiks Fare/ Mjekët e urgjencës nuk ndërhyjnë, qytetarja i fajëson për humbjen e bashkëshortit
19/06 21:00
Fiks Fare, Jetojmë në kohë, protestash, përgjimesh dhe më tej votimesh, 18 Qershor 2019, Pjesa 1
18/06 21:02
Fiks Fare, Aksidentohet në traget, kapiteni dhe porti fshehin ngjarjen, 18 Qershor 2019, Pjesa 2
18/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime, 18 Qershor 2019, Pjesa 3
18/06 21:00
Skandali në Fiks Fare/ Aksidentohet rëndë në traget, kapiteni dhe porti fshehin ngjarjen
18/06 20:57
Fiks Fare/ Jetojmë me protesta, përgjime dhe më tej votime. Si t’ia vëmë emrin kësaj situate?
18/06 20:56
Fiks Fare, VOA, zëri zyrtar i SHBA-së?! Dy qendrimet e PD-së per VOA-n, 17 Qershor 2019, Pjesa 1
17/06 21:02
Fiks Fare, Skandaloze! Policia e Korçës tallet dhe fyen rëndë qytetarin, 17 Qershor 2019, Pjesa 2
17/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime, 17 Qershor 2019, Pjesa 3
17/06 21:00
Fiks Fare, 14 Qershor 2019, Pjesa 1
14/06 21:02
Fiks Fare, 14 Qershor 2019, Pjesa 2
14/06 21:01
Fiks Fare, 14 Qershor 2019, Pjesa 3
14/06 21:00
Fiks Fare, 13 Qershor 2019, Pjesa 1
13/06 21:02