Fiks Fare, 09 Janar 2019, Pjesa 2
09/01/2019 21:11
Fiks Fare, 6 mallkimet e Hasbi Kasës për politikanët shqiptarë, 26 Qershor 2019, Pjesa 1
26/06 21:02
Fiks Fare, Bashkia e Shkodrës jep leje për 6 katëshin, 26 Qershor 2019, Pjesa 2
26/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Blerja e votave, 26 Qershor 2019, Pjesa 3
26/06 21:00
Fiks Fare/ Bashkia jep leje ndërtimi, familjes i rrezikohet banesa
26/06 20:45
Fiks Fare/ Mallkimet e Hazbi Kasës për zgjedhjet në vite
26/06 20:30
Fiks Fare/ 6 mallkimet e Hasbi Kasës për politikanët shqiptarë
26/06 20:15
Fiks Fare, A do ketë zgjedhje në 30 qershor, 25 Qershor 2019, Pjesa 1
25/06 21:02
Fiks Fare, Cerkovina fshati i Vlorës. 600 banorë kërkojnë ujë e rrugë, 25 Qershor 2019, Pjesa 2
25/06 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Zheji: Ja si kalohet nga ferri, në purgator e më pas në parajsë, 25 Qershor 2019, Pjesa 3
25/06 21:00
Fiks Fare/ Edi Ramës i këndojnë si Enver Hoxhës në Tepelenë,Goliku ia merr isos për të
25/06 20:53
Fiks Fare/ Përse Basha nuk komentoi takimin me zv/ ambasadoren e SHBA-së
25/06 20:53
Fiks Fare/ Cerkovina, fshati i harruar në Vlorë. 600 banorë në 2019 ende kërkojnë ujë e rrugë
25/06 20:44
Fiks Fare, Koço Devole në “Kulla e plakut Mere”, 24 Qershor 2019, Pjesa 1
24/06 21:02
Fiks Fare, Kosovarët, hasin vështirësi të mëdha për lejet e qëndrimit, 24 Qershor 2019, Pjesa 2
24/06 21:01
Fiks Fare, Familja në Manzë jeton në çadër, pas gabimit të Bashkisë, 21 Qershor 2019, Pjesa 1
21/06 21:02
Fiks Fare, Gabimi i Universitetit, 22 studentëve nuk i njihet diploma, 21 Qershor 2019, Pjesa 2
21/06 21:01
Fiks Fare/ Golemi turistik,rrugët me gropa dhe pirgje plehrash që lulëzojnë ngado!
21/06 21:00
Fiks Fare, Monitorime, 21 Qershor 2019, Pjesa 3
21/06 21:00
22 studentëve nuk u njihet diploma. Rektorati: Ta kishin parë para se ta tërhiqnin!
21/06 21:00
Familja në Manzë jeton ende në çadër, bashkia përpiloi gabim dosjen për Emergjencat Civile
21/06 21:00