Festivali i Woodstock/ Nisin festimet e 50-vjetorit
16/08/2019 21:52

Në 50 vjetorin e festivalit të Woodstokut, festimet kanë filluar. Hipi tashmë në moshë të thyer, dhe të rinj që adhurojnë epokën, janë zhytur në shpirtin e Woodstockut në ditën e parë të festimeve për përvjetorin e festivalit legjendar.