Festivali i Teatrit në Butrint, pjesë edhe trupa nga Europa
12/07/2018 16:47

Në Butrint po zhvillohet edicioni i 16 i Festivali Ndërkombëtar të Teatrit, me pjesëmarrjen e trupave nga Shqipëria, Maqedonia, Ukraina dhe Greqia.