Festivali i Komedisë, artistët dhe trupat teatrore zbresin në Korçë
02/09/2018 16:52

Festivali i Komedisë ka ngritur siparin e tij në Korçë, duke mbledhur në ambientet e teatrit “Andon Zako Çajupi”, dhjetëra artistë dhe artdashës.