Festa e birrës në Korçë mbledh mijëra turistë vendas e të huaj
09/08/2018 15:47

Për të 12-in vit radhazi ka nisur Festa e Birrës në Korçë, e cila shënon edhe kulmin e sezonit turistik. Ky edicion është hapur me muzikë të zgjedhur, me një rekord pjesëmarrësish dhe surpriza pafund.