Ferrat mbulojnë sinjalistikën; Rruga në Mat e lënë në mëshirë të fatit, burim aksidentesh
10/08/2018 21:29

12 kilometrat e një aksi në Mat janë kthyer në një burim aksidenti. Rruga Zenisht –Lis është e amortizuar dhe nuk është bërë asnjë ndërhyrje, ndërsa ferrat dhe bari kane mbuluar sinjalistikën.