Fëmijët model – Në Shtëpinë Tonë, 9 Korrik 2019, Pjesa 5
09/07/2019 13:02

Javët e modës janë ndër eventet ndërkombëtare më të rëndësishme të stilit. Në Shqipëri një event shumë interesant është dhe java e modës e fëmijëve. Ne kemi shkuar në prapaskena për të parë si përgatiten, si përzgjidhen e si i përjetojnë emocionet e skenës këta fëmijë.