Fara luledielli – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 4
13/06/2019 12:05

Luledielli është cilësuar si simboli i bukurisë por farat e tyre përdoren si ushqim dhe si vaj. Sot "Në shtëpinë tonë" herbalisti Irfan Gjeci flet për vlerat e këtyre farave, vajit të tyre dhe përdorimet.