Familja u shpëton mrekullisht gepardëve
11/05/2018 10:49

Rregullat dhe sinjalistika janë të qartë strike për të gjithë; çfarëdo që të ndodhë, mos dilni nga makina juaj për asnjë arsye a rrethanë.