Falsifikoi formularin e dekriminalizimit
11/07/2018 15:40

Dënimi me 40 ditë burg për vjedhje i gjyqtarit Admir Thanza, përfshin në hetime dy prokurori, atë të përgjithshmen dhe atë të Tiranës.