Exclusive – Një Kishë në Pallatin e Ahmet Zogut – 20 Tetor 2019
20/10/2019 21:30

Martesa e Ahmet Zogut dhe konteshes hungarezez Geraldinë tërhoqi vëmendjen edhe për fatin se ajo ishte katolike dhe mbreti i shqiptareve mysliman. Ndaj brenda pallatit mbretëror u projektua një kishë, te cilen Geraldina nuk mundi ta shihte kurre. Kisha degradoi ndër vite, por Enver Hoxha e kurseu në aksionin e prishjes së kulteve fetare në vend. E lënë në haresë per gati 60 vite ajo u restaurua dhe u kthye ne identitet. Top Channel e sjell per here te pare ekskluzivisht per publikun kete Kapele.

Exclusive – “Të martohesh fëmijë” – 10 Nëntor 2019
10/11 21:30
Shqiptaret e ISIS ne Exclusive/ Harta e te ikurve drejt Sirisë e Irakut – 03 Nëntor 2019
03/11 21:03
Naxhi Bakalli, mjeshtri që përjetësoi Skënderbeun – 27 Tetor 2019
27/10 21:31
Exclusive – Një Kishë në Pallatin e Ahmet Zogut – 20 Tetor 2019
20/10 21:30
Nje Kishë në Pallatin e Ahmet Zogut
19/10 15:22
Beteja shqiptare për ajrin – 13 Tetor 2019
13/10 21:30
Exclusive – Velipoja, një dashuri shkodrane – 29 Shtator 2019
30/09 00:42
Exclusive – Velipoja – 29 Shtator 2019
29/09 23:16
Arratisja që tronditi Enverin
23/09 21:01
Exclusive – Arratisja që tronditi Enverin – 22 Shtator 2019
23/09 11:15
Exclusive – Ali Asllani , Poeti i gruas së bukur – 15 Shtator 2019
15/09 21:15
Poeti i gruas së bukur/ “Exclusive” sjell sonte në mbrëmje një dokumentar për Ali Asllanin
15/09 12:36
Exclusive – Petrit Kumi fotografi në kohën e diktaturës – 8 Shtator 2019
09/09 10:55
Exclusive – Turizmi i aventurës në Zagori – 7 Korrik 2019
08/07 10:11
Exclusive – Spanja e Korçës – 23 Qershor 2019
24/06 10:08
Exclusive – Piramida në tri kohë – 16 Qershor 2019
17/06 12:33
Exclusive – Shkëndija që ndezi Maqedoninë – 10 Qershor 2019
10/06 14:24
Exclusive – Sandër Prosi një yll që vetem lind – 2 Qershor 2019
03/06 11:11
Exclusive – Sali Shijaku, fuqia e ngjyrës – 26 Maj 2019
27/05 15:33
Exclusive – Në Venecia me maskë shqiptare – 19 Maj 2019
20/05 14:05