Exclusive, 4 Mars 2018 – Miçigani “flet” shqip
05/03/2018 13:53

Tema: Miçigani “flet” shqip.

Exclusive – Flamurtari i artë i viteve 80 – 16 Dhjetor 2018
17/12 15:26
Exclusive/ Flamurtari i Artë i Viteve 80’, të dielën, në Top Channel
15/12 10:55
Exclusive – Marina Grabovari, ylli i shuar në prapaskenë – 9 Dhjetor 2018
10/12 17:32
Promo – Exclusive, sonte në Top Channel
09/12 17:09
Exclusive/ Marina Grabovari, ylli i shuar në prapaskenë
07/12 13:21
Exclusive – Adoleshentët jashtë burgut – 2 Dhjetor 2018
03/12 17:40
Exclusive/ “Adoleshentët jashtë burgut”, të dielën, ora 20:15
01/12 17:53
Exclusive – Gjermania feston Shqip – 25 Nëntor 2018
26/11 13:13
Exclusive/ “Gjermania feston shqip”, të dielën, ora 20:15
23/11 19:13
Exclusive – Marc Chagall, poeti i pikturës – 18 Nëntor 2018
19/11 14:49
Promo – Exclusive, e diel, 18 nëntor 2018
16/11 17:55
Exclusive – Vrasja e vajzave – 11 Nëntor 2018
12/11 14:31
Exclusive “Vrasja Vajzave”, të dielën, ora 20:15, në Top Cahnnel
10/11 11:51
Exclusive – Lufta për jetën – 4 Nëntor 2018
05/11 15:08
“Lufta për jetën”, sonte në “Exclusive”
04/11 13:46
“Lufta për jetën”, të dielën, ora 20:15 në Exclusive
02/11 18:42
Exclusive – Demonët e kuq të Kadaresë – 28 Tetor 2018
29/10 12:09
“Exclusive”, pjesa e dytë e rrëfimit të Ismail dhe Elena Kadare për…“Demonët e kuq”
28/10 20:36
Të dielën, ora 20:15 në Exclusive, “Demonët e Kuq” të Kadaresë, Pjesa e dytë
26/10 13:36
Promo – Exclusive, 28 Tetor 2018 e Diel
24/10 19:19