Eurot në Toyota, Florian Mima: Paratë e pista investohen në ndërtim
26/06/2018 14:55

Paratë e Toyota -ve të kapur në Durrës janë bërë objekt I debatit të ndezur politik në Kuvend. Deputetet e opozitës lajmëruan në mëngjes që do shkonin në një nga komisionet parlamentare dhe atje Florion Mima tha se paratë e drogës po pastrohen ne sektorin e ndërtimit.