“Euralius”: Plotësoni kuadrin ligjor për KLP e KLGJ
12/01/2018 19:38

Përveç kortezisë për ta uruar për detyrën, reforma në drejtësi ishte tema e takimit mes ekspertëve të Euralius-it dhe Prokurores së Përgjithshem të Përkohshme, Arta Marku, pak kohë pasi misioni i Bashkimit Europian publikoi një manual për njerëzit e drejtësisë që do t'i mbijetojnë vettingut.