Escobars, reperi shqiptar, mik me Drake dhe me disa prej fubollistëve të Premiere League!
07/06/2018 12:53
Djegia e mandateve, hapi i rradhës? Diskutimi Opozita-mazhorancë në Top Show
20/02 13:37
Djegja e mandateve të opozitës – Top Show, 19 Shkurt 2019, Pjesa 1
20/02 12:14
Djegja e mandateve të opozitës – Top Show, 19 Shkurt 2019, Pjesa 2
20/02 12:13
Djegja e mandateve të opozitës – Top Show, 19 Shkurt 2019, Pjesa 3
20/02 12:13
Video-skandali me policinë – Top Show, 12 Shkurt 2019, Pjesa 1
13/02 12:40
Dhuna seksuale tek adoleshentët – Top Show, 12 Shkurt 2019, Pjesa 2
13/02 12:38
Dhuna seksuale tek adoleshentët – Top Show, 12 Shkurt 2019, Pjesa 3
13/02 12:37
Video-skandali me policinë në Malësinë e Madhe, diskutimi në Top Show
13/02 12:36
Top Show/ Denis Dyrnjaja: Nuk na duhet retorika e ministrit Lleshaj, por zbardhja e së vërtetës
13/02 11:20
Salianji në Top Show: Kam video të tjera të Bajrakurtit, ka lidhje të forta politike
13/02 11:17
Top Show/ Valer Kolnikaj: 15-vjeçarja, “fantazmë”! Askush nuk e njeh në Malësinë e Madhe
13/02 11:14
Përdhunimi i 13-vjeçares në Kavajë! Çfarë u tha për rastin? Debati në studion e Top Show
06/02 14:50
Përdhunimi i 13-vjeçares në Kavajë! – Top Show, 5 Shkurt 2019, Pjesa 1
06/02 14:00
Të miturit përballë shantazheve – Top Show, 5 Shkurt 2019, Pjesa 2
06/02 14:00
Adoleshentët pre e internetit, jo të sigurt – Top Show, 5 Shkurt 2019, Pjesa 3
06/02 13:59
Shqiptarët në depresion, debati në studion e Top Show
30/01 13:56
Shqiptarët në depresion – Top Show, 29 Janar 2019, Pjesa 1
30/01 12:43
Shqiptarët në depresion – Top Show, 29 Janar 2019, Pjesa 2
30/01 12:41
Shqiptarët në depresion – Top Show, 29 Janar 2019, Pjesa 3
30/01 12:39
Debati mbi marrëveshjen e Prespës dhe vizitën e Putin në Beograd
23/01 15:53